Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7656

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
frituren
marineren
stoven
zoet
bbq
grillen
stomen
vijzelen
zoet-zuur
pittig
rauw
koud
blancheren
heet
oven
zoet and zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Sateh Manis Djeruk Nipis
Blokjes varkensvlees aan een spies
Udang Gangga
Gekruide grote garnalen aan een spies
Botok Ayam
Gestoomde pakketjes met kruidige kip
Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Dendeng Sapi
Kruidige runderlappen, gesmoord in kokosmelk
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen

Groente / fruitgerechten

Selada Ketimun Nanas
Frisse, pittige komkommer-ananassalade
Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Ayam Mangga Mudah
Gestoomde, gegrilde kip met mango

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!