Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7829

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
oven
bbq
bakken
blancheren
marineren
stoven
pittig
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur
frituren
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Kentang Kering
Drooggebakken aardappel met pinda's
Ayam Panggang Pedis Dua
Hete kippenpoten van de bbq
Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Kentang Pakora
Gebakken aardappelschijfjes gehuld in een jas...
Smoor Ginjal
Gestoofde kalfsnier
Sardine Goreng
Pikant gebakken sardientjes
Gulai Kuning Udang Nanas
Garnalen met ananas in een pittige gele kokos...

Groente / fruitgerechten

Tumis Remis Pedis Manis
Gekookte mosselen in een zeer hete, rode saus
Udang Goreng Kering
Droog gebakken garnalen
Ayam Pelalah
Uitgeplozen, gebakken kip geserveerd met hete...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!