Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8140

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
vijzelen
frituren
marineren
heet
bbq
blenden
pittig
zuur
koelen
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Telor Bebek Asin
Zoute eendeneieren
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Telor Bungkus
Eieren in een jasje van gehakt met saus
Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in ketjap
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Ayam Smoor Djawa Dua
Javaanse kip in een kruidige bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!