Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8502

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
heet
marineren
bbq
grillen
vijzelen
blenden
bakken
pittig
vis
vleesvervanger
stomen
oven
frituren
zoet-zuur
lauw
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Sateh Ayam Bumbu Bali
Pittige blokjes kip en kippenvel aan een spie...
Bundu Daging
Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus
Sateh Ikan
Kabeljauwfilets in pindasaus
Bebotok Tempeh Peteh
Gevulde pakketjes met tempeh, gedroogde visje...
Sateh Makkassar
Spiesjes varkensvlees met pindasaus
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten

Groente / fruitgerechten

Bubur Menado
Pap met kip en groenten
Sambal Goreng Paksoi
Paksoi en tofu in kokosmelk

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!