Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8917

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
pittig
stomen
gevogelte
marineren
stoven
bbq
frituren
oven
heet
blenden
zoet-zuur
koud
lauw
koelen
zuur
groente

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren

Bijgerechten

Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Oseng Ayam Peteh
Gebakken kipfilet in een ketjapsaus met peteh...
Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus
Tempeh Kemul
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Asinan Sayur Jakarta
Groente en tahu overgoten met een hete zoet/z...
Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes
Bandeng Sla
Makreelrolletjes in sla

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!