Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9156

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
marineren
zoet-zuur
bbq
pittig
stoven
blenden
bakken
stomen
zuur
frituren
vijzelen
blancheren
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Ayam Panggang Djeruk Madu
Geroosterde zoet/zure kip van de barbecue
Sambal Goreng Udang Tiga
Grote garnalen met peultjes in een pittig sau...
Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus
Ikan Acar
Kabeljauw in een zurig tomatensausje
Tahu Bakso Goreng Saus Kacang
Gevulde, gefrituurde tahu met pindasaus
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!