Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9282

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
zoet-zuur
marineren
blancheren
heet
vis
frituren
bakken
pittig
blenden
zoet
zuur
koud
lauw
koelen

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge
Ikan Goreng Peteh
Gefrituurde dorade in hete saus met petehbone...
Kepiting Goreng
Omelet met verse krab en ham
Ceker Lunak Asem Manis
Gestoofde kippenvoetjes in een pittige tomate...
Bakso Bakar
Gebakken rundvleesballetjes in ketjap en samb...
Tahu Djawa
Gebakken tofublokjes met gula djawa
Tahu Kuning
Blokjes tahu in een groentebouillon

Groente / fruitgerechten

Perai Manis Masam
Zoet/zure prei
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!