Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9637

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stoven
pittig
marineren
blenden
heet
grillen
bbq
stomen
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur
blancheren

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Kalio Udang
Garnalen in een pittige saus met kokos
Ayam Lodho
Gegrilde kip in een hete kruidige kokossaus
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Sambal Udang
Gekruide, grote garnalen gestoofd in kokosmel...
Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus
Sambal Daging
Rundvlees gebakken in pikante bumbu
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies

Groente / fruitgerechten

Ayam Paprik
Gebakken kipfilet met verschillende groentes ...
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!