Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9919

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
stomen
bakken
frituren
zoet-zuur
marineren
rauw
koud
lauw
koelen

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Abon Ayam
Drooggebakken uitgeplozen kip
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Sambal Goreng Tomat
Gebakken tomaatjes met droge garnalen in koko...
Dadar Kari Dua
Rolletjes van ei met een kerriesaus
Dadar Kepiting
Gevulde omelet met krab, prei en spek
Empal Gepuk
Krokant gebakken rundvlees
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...

Groente / fruitgerechten

Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Ketimun Pedis
Pittige komkommersalade
Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!