Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #490

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
marineren
bbq
grillen
zuur
frituren
pittig
zoet
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Frikadel Djawa Dua
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Smoor Babi Djeruk
Gesmoord varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!