Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10904

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stoven
blancheren
bakken
zoet
vis
marineren
heet
frituren
zuur
oven
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Udang Masak Madu
Gestoofde garnalen in een honingsaus met ketj...
Ayam Pedis Dua
Kippenpoten gebakken in een pittige bumbu
Ayam Kari Empat
Gekookte kip met kokosmelk
Smoor Bebek Pedis
Gestoofde eend in een zeer hete saus
Dadar Jamur
Omelet met champignons overgoten met shiitake...
Ikan Dengan Bumbu
Gefrituurde kabeljauwfilet met een tomatensau...
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...

Groente / fruitgerechten

Tumis Menir
Gebakken varkensvlees met spinazie
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!