Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11081

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
bakken
stoven
oven
marineren
bbq
vijzelen
koud
heet
frituren
blancheren
blenden
rauw
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Tim Ayam Jamur
Gestoomde rijst met kipfilet
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Sateh Hati Ayam
Sateh van kippenlevertjes
Sambal Ebi
Gebakken gedroogde garnalen
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Babi Smoor Pedis
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Sambal Goreng Tempeh Bumbu Petis
Gestoofde tempeh in een pittige saus

Groente / fruitgerechten

Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!