Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12483

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
frituren
stomen
bbq
heet
stoven
blenden
vijzelen
oven
bakken
mixen
blancheren
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Sateh Bakso
Gehaktballetjes aan een spies
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Ayam Panggang
Kip uit de oven
Ayam Balado
Gesudderde kip met tomaten
Daging Malakka
Gestoofd varkensvlees in satehsaus

Groente / fruitgerechten

Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!