Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12750

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
marineren
blenden
zuur
pittig
bakken
frituren
blancheren
koud
lauw
mixen
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Tongseng
Rundvlees met kool
Bakso Solo
Balletjes van rundvlees voor in een soep
Ayam Bawang Dua
Gesudderde, pittige kip met zilveruitjes
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...
Abon Sapi
Pikante drooggebakken rundvlees
Ayam Bawang
Gesudderde, pittige kip met sjalotjes

Groente / fruitgerechten

Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus
Sayur Gule Buncis
Kip met sperzieboontjes in kokosmelk
Dadar Djawa
Omeletreepjes op Javaanse wijze

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!