Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12872

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
bakken
blenden
oven
bbq
vijzelen
vis
groente
gevogelte
heet
marineren
frituren
lauw
zuur
koelen
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Bami Ayam Sayur
Pittige bami met kipfilet en verschillende gr...
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Ayam Bumbu Petis
Gestoofde kip in garnalenpasta
Orak Arik Buncis Solo
Gestoofde sperziebonen met garnalen en kippen...
Ayam Tangkap
Gefrituurde pittige kippenvleugels
Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus
Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus
Babi Ambon
Pikante stukjes varkensvlees, gestoofd in ket...

Groente / fruitgerechten

Tumis Tahu Sayuran Taoco
Tahu met groenten in een pittige zwarte bonen...
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!