Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12981

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
marineren
frituren
bbq
grillen
bakken
zoet
zoet-zuur
oven
koud
rauw
koelen

Basisgerechten

Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Sateh Ayam Tiga
Gepaneerde kip spiesjes
Udang Goreng
Gegrilde garnalenspiesjes
Sateh Ikan
Kabeljauwfilets in pindasaus
Ayam Bumbu Rujak Bakar
Kip van de barbecue met een kruidige kokosmel...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!