Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13260

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
vijzelen
pittig
bakken
marineren
frituren
blancheren
heet
bbq
grillen
stomen
zuur
koud
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool

Bijgerechten

Fu Yong Hai
Gevulde omelet met champignons, groenten en s...
Sambal Goreng Ayam Dua
Kruidige kip uit de wok
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Smoor Daging Tiga
Gesmoord rundvlees in een zurig sausje
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen

Groente / fruitgerechten

Ayam Bakar Betutu Khas Bali
Hete gevulde kip van de barbecue
Selada Paha Babi Udang
Salade van Chinese kool met ham en garnalen
Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!