Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13813

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
vijzelen
marineren
zoet
pittig
frituren
oven
stomen
blancheren
lauw
blenden
zuur
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...

Groente / fruitgerechten

Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!