Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14123

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
koken
hartig
marineren
stoven
heet
frituren
lauw
zuur
koud
blancheren
groente
zoet-zuur
fruit
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Rendang Tiga
Zeer pittig gestoofd rundvlees in kokosmelk
Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Udang Goreng Cabe Hijau
Gebakken garnalen met groene pepers
Tempeh Goreng
Gebakken tempehblokjes
Empal Sapi Kelapa
Drooggebakken rundvlees met kokos
Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus

Groente / fruitgerechten

Sayuran dengan saus Kelapa
Groente met een kruidige gele kokossaus
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Ketimun Nanas
Zoet/zure pittige komkommer en ananas met ses...
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!