Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14447

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
hartig
stoven
bakken
marineren
blancheren
heet
vijzelen
bbq
zuur
zoet-zuur
koelen
koud
rauw
zoet and zuur

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Bali Tahu
Gebakken tahu in een rode, pittige saus
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Sambal Goreng Kentang Ikan Teri
Gefrituurde tahu, tempeh en aardappels met zo...
Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Babi Acar
Zoet/zure varkensvlees met ananas

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!