Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15014

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
heet
wokken
stoven
vijzelen
marineren
pittig
oven
zuur
bakken
frituren
koud
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Pindang Daging
Rundvlees in kruidige saus
Babi Bumbu Cin
Gesmoord varkensvlees met prei
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Ayam Bawang Dua
Gesudderde, pittige kip met zilveruitjes
Pepes Tahu Dua
Gestoomde tahu in bananenblad
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Ayam Opor
Gekookte kip in saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Selada Paha Babi Udang
Salade van Chinese kool met ham en garnalen

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!