Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15199

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
heet
frituren
hartig
bakken
zoet
marineren
bbq
koelen
stomen
koud
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...

Bijgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Smoor Ceplok
Spiegeleieren met een zoete ketjapsaus
Sateh Ikan Salmon dan Udang
Zalm en garnalen aan een spies
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Rendang Padang
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Ikan Kukus
Gestoomde vis en speklapjes met gember

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!