Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15825

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
heet
frituren
vijzelen
hartig
stoven
marineren
bakken
oven
stomen
lauw
zoet
koud
zuur
groente

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Tepung Pedis
Krokant gefrituurde kip met een jasje van sam...
Tjap Tjoy Dua
Verschillende groenten met kipfilet in saus
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Pastei Tutup
Gehakt/aardappelpuree schotel
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Asam Padeh Tongkol Padang
Gestoofde tonijn in een hete, zure bouillon

Groente / fruitgerechten

Kentang Balado
Gefrituurde, hete aardappelschijfjes
Ayam Nanas Pedis
Pittige kipfilet met verse ananas
Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!