Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16057

Deze rijsttafel is geschikt voor 17 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
heet
vis
bbq
grillen
blenden
pittig
marineren
frituren
vleesvervanger
oven
zuur
zoet-zuur
koud
koelen

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Sateh Lilit Bali Dua
Spiesjes pittige makreelfilets van de barbecu...
Udang Kaldu
Heerlijke bouillon met garnalen
Empal Djawa
Pikante, droog gebakken rundvleesreepjes
Smoor Daging Cincang
Aardappel-gehaktkoekjes in saus
Tempeh Masak Gurih
Tempeh gestoofd in een pittige kokosmelksaus
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes

Groente / fruitgerechten

Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!