Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16471

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
vis
rijst
vijzelen
bbq
stoven
frituren
stomen
bakken
zoet-zuur
koelen
koud
lauw
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen

Bijgerechten

Sateh Kuning
Blokjes kipfilet aan een spies
Telor Kaldu
Eieren met kerrie-kokossaus
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Dadar Tahu Tiga
Pannenkoek van tahu met ui
Ikan Kembung Kukus Nanas
Gestoomde makreel in een saus met ananas

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!