Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16733

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
heet
vis
groente
frituren
blenden
bakken
blancheren
marineren
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Sambal Goreng Teri Buncis
Pittige sperziebonen met gedroogde garnalen e...
Udang Masak Sambal Peteh
Garnalen met petehbonen in een hete sambalsau...
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Omelet Udang Saus Tomat
Omelet met garnalen, champignons en tomatensa...
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Bandeng Bumbu Bali
Zeer pittige moten makreel

Groente / fruitgerechten

Kacang Panjang Sambal Kelapa
Kouseband en tauge bestrooid met pittige koko...
Selada Sayur
Salade van komkommer, tauge en ananas met kru...
Tumis Rebung Kangkung
Hete roerbak van waterspinazie en bamboesprui...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!