Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3562

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blancheren
bbq
vijzelen
heet
marineren
frituren
stoven
pittig
blenden
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Bungkus
Rijstpakketjes
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Sateh Pentol
Rolletjes varkensgehakt aan een spies
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Ayam Masak Merah Dua
Gestoofde kip in een dikke, hete rode saus
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Tumis Brokoli Udang
Pittig groentegerecht met garnalen

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!