Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3805

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
stoven
pittig
bakken
vijzelen
heet
frituren
zoet
blenden
marineren
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Dadar Djawa
Omeletreepjes op Javaanse wijze
Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen
Sambal Goreng Udang Peteh
Garnalen in kokosmelk met tahu, peteh en aard...
Corned Beef Nenek
Corned Beef van mijn oma
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Frikadel Goreng Babi
Aardappelkoekjes met varkensvlees
Telor Petis Dua
Eieren in kruidige saus met garnalenpasta

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!