Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4171

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
zoet
marineren
stomen
heet
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Ayam Djahe Mangga
Kipfilet in Babi Panggangsaus met mango
Sambal Goreng Ayam Dua
Kruidige kip uit de wok
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk
Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge

Groente / fruitgerechten

Asinan
Tofu met groenten in sambalsaus
Tumis Brokoli Udang
Pittig groentegerecht met garnalen
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!