Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4332

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
stoven
heet
marineren
frituren
vijzelen
bbq
bakken
blancheren
zoet
oven
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes
Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden

Groente / fruitgerechten

Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus
Ketimun Santen
Gestoofde komkommer in kruidige kokosmelksaus
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!