Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4377

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
bakken
stomen
stoven
vijzelen
marineren
bbq
heet
lauw
zoet-zuur
koud
koelen
zoet and zuur

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Ayam Lapis
Gesmoorde kip in boter met ketjap
Tahu Taoco Dua
Gebakken tahu met petehbonen en bamboescheute...
Sateh Sapi Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh
Frikadel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes
Udang Bumbu Dendeng
Gemarineerde, gebakken garnalen uit de wok
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!