Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4977

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
stomen
vijzelen
bakken
frituren
oven
pittig
bbq
zuur
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Gadon Daging Dua
Gestoomde pakketjes met kruidig gehakt
Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Ayam Bumbu Rujak Dua
Gebakken kip in een kruidige kokosmelksaus
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies

Groente / fruitgerechten

Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!