Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5184

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
heet
vijzelen
frituren
stoven
bakken
pittig
marineren
bbq
zoet-zuur
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Ceker Setan Malang
Gestoofde kippenvoetjes in een hete kokosmelk...
Dadar Kari
Omelet in kruidige kokosmelksaus
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Cah Tahu
Tahu en garnalen in bouillon
Babi Perai
Pikant gerecht met varkensvlees en prei
Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Dadar Kuping
Gevulde omelet met champignonragout

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!