Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5611

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stoven
zoet-zuur
pittig
rauw
vijzelen
koud
marineren
frituren
heet
lauw
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Rujak Pengantin
Koude groentesalade met pinda's en pittig...
Udang Goreng Kering
Droog gebakken garnalen
Ayam Goreng Tepung Pedis
Krokant gefrituurde kip met een jasje van sam...
Orak Arik Tiga
Roerbak van kool met gehakt en eieren
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Rendang Tiga
Zeer pittig gestoofd rundvlees in kokosmelk
Sambal Tempeh Bakar
Sambal op basis van tempeh

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Andewi
Roerbak van andijvie met pindakaas
Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!