Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6095

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
heet
bakken
vijzelen
pittig
stoven
marineren
oven
zuur
blenden
frituren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Daging Rica-Rica
Pittig gekruid varkensvlees
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Babi Acar
Zoet/zure varkensvlees met ananas
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Tahu Lapis Goreng
Gefrituurde pakketjes van tofu gevuld met gar...

Groente / fruitgerechten

Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus
Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk
Urapan
Gemengde groenten met kokos

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!