Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6160

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
koken
oven
zoet-zuur
marineren
pittig
frituren
zuur
rauw
blancheren
koud
lauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Frikadel Pan Pedis Hati
Ovenschotel van aardappelen en gehakt met lev...
Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis
Asinan Tahu
Salade van groente en tofu met een zurige pin...

Groente / fruitgerechten

Kari Ayam Campur
Gestoofde kip met kikkererwten in kerriesaus
Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!