Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6610

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
marineren
stoven
oven
mixen
zuur
frituren
vijzelen
zoet
bbq
grillen
pittig
heet
blenden
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Remis Mengisi
Mosselen gevuld met rundergehakt uit de oven
Fu Yong Hai Shanghai
Omelet met krab, mihoen en bamboe
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Ayam Besengek Tiga
Gestoofde kip met kokosmelk
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Babi Cina
Geroosterde, zoete ribbetjes
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking

Groente / fruitgerechten

Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!