Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #6610
Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
marineren
stoven
oven
mixen
zuur
frituren
vijzelen
zoet
bbq
grillen
pittig
heet
blenden
zoet-zuur
koelen
koud
rauw
Basisgerechten
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Bijgerechten
Remis Mengisi
Mosselen gevuld met rundergehakt uit de oven
Fu Yong Hai Shanghai
Omelet met krab, mihoen en bamboe
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Ayam Besengek Tiga
Gestoofde kip met kokosmelk
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Babi Cina
Geroosterde, zoete ribbetjes
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Groente / fruitgerechten
Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk
Acars
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas