Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6954

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
blancheren
zoet
marineren
bbq
vijzelen
pittig
heet
blenden
koud
zuur
frituren
lauw
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Telor Masak Ketjap
Eieren met ketjapsaus
Sateh Udang Tiga
Spiesjes van garnalen
Babi Rica Dua
Gestoofd varkensvlees met kruiden
Sateh Kuning
Blokjes kipfilet aan een spies
Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Besengek Daging Dua
Gestoofd rundvlees in kokossaus

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Ikan Goreng Sambal Mangga
Gebakken schol met een zeer pittige mangosaus

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!