Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7453

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
bakken
heet
bbq
grillen
stoven
vijzelen
frituren
lauw
pittig
zoet
zoet-zuur
rauw
koud
oven
koelen
blancheren

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes
Udang Goreng Cabe Hijau
Gebakken garnalen met groene pepers
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Ayam Goreng Kuning
Krokant gebakken gele kip
Sateh Manis Djeruk Nipis
Blokjes varkensvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Asinan Campur
Zoet/zure gemengde groenten en ananas
Frikadel Ikan
Gekruide aardappelschotel met makreel
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!