Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #807

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
marineren
bbq
vijzelen
frituren
blancheren
koud
bakken
lauw
heet
blenden
zuur
koelen
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Sateh Sapi Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Tahu Ketoprak
Tahu en tauge overgoten met een ketjapsaus
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Tempeh Goreng Irisan
Gefrituurde plakjes tempeh
Telor Besengek
Eieren in een kruidig, geel sausje
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!