Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9002

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
blenden
stoven
marineren
zoet
oven
grillen
zuur
bbq
heet
frituren
zoet and zuur
koud
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Ayam Madu
Gegrilde kip gemarineerd in kruidige honing
Sateh Udang Empat
Garnalen aan een spies
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus
Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Terik Tempeh
Gesmoorde tempeh in kruidige kokosmelksaus
Ayam Opor
Gekookte kip in saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!