Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9165

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
vijzelen
marineren
frituren
pittig
gevogelte
bbq
grillen
zoet-zuur
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Sateh Serepeh
Kipsateh van de bbq met kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!