Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9446

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
stoven
zuur
heet
frituren
stomen
vijzelen
marineren
bbq
pittig
oven
grillen
zoet-zuur
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Kari Daging Dua
Gestoofde runderlappen in een kruidig sausje ...
Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Ayam Pedis Surabaya
Pittig gemarineerde kip van het spit
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!