Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9557

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
bakken
koken
marineren
stoven
heet
bbq
grillen
vijzelen
zuur
frituren
pittig
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Pepes Tahu Dua
Gestoomde tahu in bananenblad
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Tahu Bumbu Bali
Gesmoorde tahu in kokosmelksaus
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus

Groente / fruitgerechten

Tumis Brokoli Jamur
Roerbak van broccoli en champignons
Sop Saoto
Zeer pittige soep met rijst, kip en kool
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!