Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9713

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
stomen
warm
wokken
marineren
zoet
pittig
vijzelen
bbq
heet
bakken
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Uduk Betawi
Rijst gekookt in kokosmelk en kruiden
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Babi Panggang Tiga
Gebakken varkensvlees in een zoete saus
Ayam Nanas Wijen
Kipfilet met champignons, ananas en sesamzaad...
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Ayam Peteh Ketjap
Gestoofde kip in kruidige saus met petehbonen
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Woku Ayam Blanga
Kip gestoofd in een zeer hete saus
Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Martabak Shanghai
Pannenkoekjes met groente en sambal

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!