Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9810

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
heet
vijzelen
koken
zoet
stoven
hartig
frituren
blancheren
vis
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool

Bijgerechten

Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Rendang Ayam Kunyit Pedis
Gestoofde kip in een pittige, gele kokossaus
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...
Rebus Kubis
Gekookte, kruidige witte kool met garnalen
Kaber Kebertu Tahu
Gevulde omelet met tofu
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Ikan Kuah Kuning
Gebakken makreel in een pittige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Balado Terong
Gestoofde aubergines in een hete saus
Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!