Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10621

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
marineren
heet
oven
stoven
vijzelen
gevogelte
stomen
blancheren
bbq
zoet-zuur
blenden
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Gajebo Asem Padeh
Pittig rundvlees gestoofd in de oven
Rendang
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Cah Tauge Pedis
Tauge en kip in bouillon
Ayam Kukus Pedis
Gestoomde pakketjes gevuld met hete kip
Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon
Sateh Udang Dua
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Sambal Ikan
Gebakken vis in een rode saus

Groente / fruitgerechten

Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!