Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10735

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
oven
vijzelen
heet
frituren
koud
zuur
bbq
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Gurih Dua
Gestoomde rijst in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Tim Ayam Jamur
Gestoomde rijst met kipfilet

Bijgerechten

Frikadel Pan Empat
Kruidige aardappel-gehaktschotel uit de oven
Ayam Bumbu Rujak Tiga
Gestoofde kip in een kokosmelksaus
Telor Petis
Eieren in kruidige saus met garnalenpasta
Kering Tempeh Kacang Teri
Drooggebakken pittige tempeh met gezouten vis...
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Sateh Pentol
Rolletjes varkensgehakt aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!