Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11863

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
stomen
vijzelen
warm
hartig
stoven
heet
grillen
oven
marineren
zuur
blancheren
blenden
koud
lauw
bakken
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten

Bijgerechten

Bebek Itik
Eend in scherpe saus
Tahu Lapis Goreng
Gefrituurde pakketjes van tofu gevuld met gar...
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!