Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12818

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
hartig
rijst
stomen
bakken
stoven
blenden
vijzelen
koelen
marineren
koud
lauw
zuur
grillen
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Nasi Kuning Tumpeng
Gele rijst voor een feestmaaltijd
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Sambal Goreng Taoco
Gestoofde eieren met garnalen
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Ikan Santen Dua
Makreel gestoofd in een kruidige kokosmelksau...
Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef

Groente / fruitgerechten

Opor Ayam Bakar
Gestoofde kip in een lichtzure saus
Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!